A House of Happiness - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

A House of Happiness

Gordijnen > Onze merken
BLIJ

Wij zijn pas blij als onze klanten blij zijn. Mede hierdoor hebben wij gekozen voor de collectie van "a house of happiness".
Niet alleen wij maar ook heel veel van onze klanten worden heel blij van deze collectie. Waarom ?
De gordijncollectie van "a house of happiness" is niet alleen heel breed maar ook zeer betaalbaar waarbij de kwaliteit niet  vergeten wordt.
Daarnaast hoeft u voor deze collectie de deur niet uit maar kunt u de gordijnen geheel op maat gemaakt makkelijk vanuit huis bestellen.

Als de gordijnen klaar zijn kunt u deze bij ons in de winkel komen ophalen of wij sturen u deze toe. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u bij ons de rail of ander bevestigings materiaal bij besteld en wij e.e.a. bij u this komen plaatsen.

In ieder jaargetijde een superactie waarbij u als consument kunt profiteren van extra lage prijzen. Wij houden u hiervan op de hoogte in onze nieuwsbrief, facebook en natuurlijk op onze website.


U BLIJ WIJ BLIJ .........................................
Helaas hebben wij in onze showroom te Zwijndrecht niet genoeg ruimte om de gehele collectie van a house of happiness te laten zien. Daarnaast kunnen wij u ook niet de vele mogelijkheden laten zien die u met gordijnen kunt doen. Wilt u inspiratie op doen en wilt u echt alles zien, dan kunt u iedere laatse vrijdag van de maand terecht in de GORDIJNENFABRIEK. Op meerdere locaties in het land heeft a house of happiness een eigen showroom waar u op die dag welkom bent om de collectie te bekijken.Klik op de foto rechts voor meer informatie.                                                                                                                                                                                                                                         
Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu