Back to Basic - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Back to Basic

Back to Basic
In onze branche hebben wij al vele jaren te maken met een grote mate van oneerlijke concurrentie. Bouwmarkten, webwinkels en grote filiaalbedrijven bieden uw producten aan met een lage prijs maar vergeten daarbij te vertellen dat deze prijzen exclusief advies, meten of plaatsen zijn en vaak geldt de prijs alleen voor een vaste maat. In de reguliere woninginrichting treft u dan wel vaak een hogere prijs aan maar deze prijzen zijn vaak wel inclusief advies, meten en plaatsen, worden de producten geheel op de opgemeten maten gemaakt en is de kwaliteit van een veel hoger niveau.

Een goed vergelijk met andere aanbieders in de branche kan op deze manier eigelijk niet gemaakt worden. Gelukkig weten wij dat onze prijzen absoluut kunnen concurreren met de prijzen bij de genoemde bedrijven en durven wij te zeggen dat u bij ons meer keuze en know how terug zult vinden.

Wij hebben gemerkt dat onze klanten schrikken van de prijzen welke bij ons op de stalen en prijs tabellen staan echter wordt daarbij vergeten dat dit ALL IN prijzen zijn waarbij een toeslag voor meten en plaatsen bij u thuis is ingecalculeerd. Vroeger werd er vaak gesproken over GRATIS meten en plaatsen maar u zult begrijpen dat gratis helemaal niet mogelijk is en dat e.e.a. dus in de prijs moet zijn verwerkt.

TERUG NAAR DE BASIS MET LAGE  PRIJZEN

Wij hebben daarom besloten onze prijzen te verlagen en de toeslagen voor meten en plaatsen e.d. eruit te halen u kunt dan zien dat wij ook die lage prijzen hebben net als bij de bouwmarkt of het woon warenhuis. U kunt dan zelf beslissen of u van onze extra service gebruik wilt maken om uw producten vakkundig te laten meten en of plaatsen.

U betaald in dat geval een kleine vergoeding voor het meten ongeacht het aantal producten en bij het plaatsen betaald u precies voor hetgeen u uitgezocht heeft. Eigenlijk is ons nieuwe systeem veel eerlijker en voor u nog goedkoper ook. In het  verleden was bij ieder product een toeslag voor meten en plaatsen bij gerekend ook als u 4 producten kocht of als u zelf ging meten en plaatsen dan betaalde u dezelfde prijs.

Bij het nieuwe systeem betaald u alleen voor het meten en plaatsen als u daar opdracht voor geeft en bij het meten betaald u maar 1 keer ook als het om 4 producten gaat.

Er zullen altijd producten en of situaties zijn waarbij wij als extra service Gratis komen meten e.e.a. kan ook afhankelijk zijn van het aankoop bedrag onze verkopers in de winkel zullen u hier verder over informeren.

Wij doen  dus niet geheimzinnig over onze tarieven en werken heel transparant  met vaste en duidelijke prijzen welke u terug kunt vinden op onze speciale Back to Basic prijslijst.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu