Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gordijnen > Vouwgordijnen

Vouwgordijnen betaalbaar op maat gemaakt.

Één van de specialiteiten van ons bedrijf is het leveren en of maken van vouwgordijnen. Bijna alle vouwgordijnen worden in eigen beheer geassembleerd en standaard op het alom bekende Box casette systeem uitgeleverd. ( ook wel bekend onder de naam Valencia systeem)

Ons systeem bestaat uit een dicht profiel met daarin een aantal koordspoelen welke worden aangedreven door een eindloze ketting links of rechts. Standaard zijn de koordspoelen voorzien van witte koorden maar deze kunnen tegen een kleine meerprijs ook worden voorzien
van een koord in de door u gewenste kleur.

Daar wij onze systemen in bulk inkopen en zelf assembleren kunnen wij het complete product tegen zeer betaalbare prijzen aanbieden.

Voor de handige naaisters onder u verkopen wij de systemen ook los geheel compleet als zelf maak pakket. Ook als u zelf al een stof heeft maar niet zo handig bent in het maken van een vouwgordijn kunt u deze naar ons toe brengen om tegen een redelijk bedrag daar een compleet vouwgordijn van te laten maken.Wat kost een vouwgordijn ?

Is een vraag die wij dagelijks horen. Echter is de prijs van een vouwgordijn opgebouwd uit 3 factoren en wel:

* De prijs van de stof
* De kosten voor het systeem (inclusief mogelijke extra optie's)
* De kosten voor de confectie ( inclusief mogelijke extra optie's)

Wilt u een indicatie krijgen van de totale kosten voor een vouwgordijn maak dan een berekening in onze webwinkel.

Vouwgordijnen kunnen in verschillende uitvoeringen voor u gemaakt worden te weten:

Optie baleinen van 6 mm
Optie baleinen aan voorzijde (6mm)
Optie ovale balein in bandje
Optie doorlopende patronen
Standaard baleinen 4 mm.

De baleinen kunnen in plaats van aan de achterzijde ook aan de voorkant gestikt worden. Het vouwgordijn krijgt hierdoor een veel duidelijkere vak aftekening en patronen lopen over de baleinen door ! Ons advies is wel dit altijd te doen met een balein dikte van 6 mm. De keuze baleinclips is bij dit type niet mogelijk.

Indien u kiest voor deze optie krijgt u een bredere ovale balein. Aan de achterkant wordt dan een speciaal baleinband gestikt waar de ovale balein ingeschoven wordt. Aan de voorkant van het vouwgordijn zijn in dat geval bij iedere balein 2 stiksels zichtbaar. Houdt u er ook rekening mee dat het vouwgordijn op een iets andere manier omhoog getrokken wordt.

Bij de keuze voor een ovale balein heeft u het voordeel dat bij een patroongordijn de patronen van het gordijn goed zichtbaar blijven en gewoon doorlopen.
Bij ovale baleinen zijn de optie baleinclip niet mogelijk !

Standaard worden de vouwgordijnen gemaakt met  baleinen van 4 mm. welke in  tunnels aan de achterkant van het vouwgordijn komen. Bij patroon gordijnen verlies je bij deze confectie wijze een stukje van het patroon. Om dit op te lossen kunnen wij van dezelfde stof losse tunnels maken waar de balein inkomt. In dat geval krijgt u aan de voorzijde van het vouwgordijn wel een stiksel te zien.

Als optie kunt u het vouwgordijn uit laten voeren met baleinen van 6 mm. Bij een breedte vanaf 250 cm. zeker een aanrader omdat het vouwgordijn er dan strakker uitziet en ook een stuk steviger is. Ook bij dit type kunnen wij het patroon laten doorlopen door een valse tunnel achter het vouwgordijn te stikken.

Nog meer luxe of verfraaiing van uw vouwgordijn ?
Klik op de foto voor meer informatie

Nieuw nu ook.........
TOP DOWN BUTTOM UP
Lus met Sierroede
Elektrisch bediend d.m.v. afstandbesturing
Rand en of kader stiksel
Zeilring in verschillende maten.
Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu