Duo Rolgordijnen - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Duo Rolgordijnen

Raamdecoratie

Duo Rolgordijnen

Ook wel
twinroller, facetlight, prestige, multishade, facetteshade of rol jalouzie genoemd. Zeker op dit moment één van de meest populairste zonweringsproducten in ons assortiment. Het principe is al in de naam aangegeven twee doeken voorzien van strepen welke voor of achter elkaar langs bewegen en daardoor onstaat een gesloten of een open situatie. Rolgordijn wordt bediend door middel van een kettingbediening welke op verzoek links of rechts wordt geplaatst.

Wij durven gerust te zeggen dat wij een specialist zijn op het gebied van Duo Rolgordijnen en bieden deze dan ook aan in meerdere kleuren, uitvoeringen en prijsklasse. Naast een aantal bekende merken zoals Zonnelux, Multisol, Luxaflex en Lifestyle bieden wij dit product ook aan onder ons eigen Dicorlux label .

Door de toenemende populairiteit van dit product komen er steeds meer stoffen bij en zijn een aantal kleuren inmiddels al vekrijgbaar tot 270 cm. breed.

Decoratief en zonwerend

Dourolgordijnen zijn een perfecte zonwering maar absoluut geen verduisterende zonwering. Niet alleen de dikte van het doek maar ook de open ruimte tussen de 2 doeken zorgen ervoor dat het niet donker wordt in de ruimte waar u een duorolgordijn ophangt. De stoffen welke worden gebruikt voor duorolgordijnen zijn zeer gevoelig en kwetsbaar, kleine raffeltjes aan de zijkant zijn dan ook niet te voorkomen. Het beste kunt u op het moment dat u een klein raffeltje ziet deze afknippen zodat e.a. op dat punt niet verder kan raffelen.

Zelf meten en plaatsen nu 15% korting !

Ook onze Duorolgordijnen zijn een absoluut maat product en ieder exemplaar wordt aan de hand van uw wensen en maten voor u gemaakt. Wij hebben dus geen standaard producten welke op een bepaalde breedte al voor u klaar liggen. Hierdoor is het mogelijk om bij Duorolgordijnen die naast elkaar komen te hangen de strepen door te laten lopen en kunt u tegen geringe meerprijs een uitvoering krijgen welke ervoor zorgt dat bij het sluiten van het product deze netjes iets boven de vensterbank hangt. Dit noemen wij "onderkant sluit".

Uiteraard komen wij graag bij u thuis , volgens ons Full service principe, bij u meten en plaatsen. Toch zijn er veel klanten die dit liever zelf doen en daarom geven wij die klanten nu een korting van 25 % op onze adviesprijzen !


DICORLUX DUOROLGORDIJNEN

standaard geleverd in cassette
slanke onderlat
metalen ketting
keuze uit 4 profiel kleuren
heel veel kleuren en uitvoeringen

LAGE PRIJS !

Onze duorolgordijnen worden geheel op maat voor u gemaakt in onze fabriek in Nederland ! Deze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn niet te vergelijken met de kant en klaar producten welke vaak bij de bouwmarkt of via internet worden aangeboden.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu