Gordijn Exclusief - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gordijn Exclusief

Gordijnen > Gordijnen

Dicorations Exclusief

Bij exclusief wordt vaak gedacht aan een hogere prijs en wij zullen niet ontkennen dat een aantal van onze exclusieve gordijn collecties ook duurder zijn. Maar ook een heel goedkoop gordijn kan exclusief zijn door dat deze op een bepaalde manier gemaakt wordt.

Bijvoorbeeld een simpel gordijn heel exclusief maken door er een andere kleur rand langs te zetten, er een andere soort plooi aan te maken, een grote zeilring in te slaan of het gordijn op een bijzondere manier op te hangen.

Door onze jaren lange ervaring in gordijnconfectie weten wij wat er met een stof mogelijk is en kunnen wij u ook de ideeén aandragen die hiervoor nodig zijn.        

Exclusieve Gordijnconfectie

         

Een gevulde rand in een andere kleur, extra paspelband er tussen, een hoge plooi, een gestoffeerde kap of kap in ral kleur, u zegt het maar en het kan gemaakt worden.
Ook accessoires als kussens, spreien, tafelkleden en embrasse worden geheel naar wens op maat gemaakt.

Één van de laatse nieuwe producten zijn de wave gordijnen. Daarbij wordt achter het gordijn een speciaal band gestikt waar kleine haakjes aan komen en doordat er speciale runners in de rail zitten gaan de gordijnen in een mooie golf beweging hangen. Hiervoor zijn een heleboel exclusieve mooie railsen te koop maar wij kunnen dit systeem ook vaak in uw bestaande rails integreren. Let wel gordijn komt altijd onder de rails te hangen !!
Hieronder ziet u nog een aantal foto's met betrekking tot de mogelijkheid tot het maken van een Draperie:

 

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu