Lamellen (verticale jaloezieën) - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lamellen (verticale jaloezieën)

Raamdecoratie

Lamellen

Met een duur woord ook wel verticale jaloezieën genoemd.  Als u zegt dat lamellen een beetje uit zijn en niet meer zo populair dan moeten wij u gelijk geven. Toch zijn lamellen niet helemaal weg te denken want in een aantal situaties is dit gewoon een heel praktische en gemakkelijke manier van zonwering. Zeker in kantoorruimtes en kamers met draai/kiepramen worden lamellen nog steeds veel toegepast. Tevens ziijn er tegenwoordig ook extra brede lamellen van 25 cm. breeed welke eventueel gecombineerd met een vlakverdeling een geweldig product kan zijn in uw design kamer.
Wij bieden u lamellen in stof, aluminium en PVC en u kunt kiezen uit verschillende lamelbreedte's van 50 mm., 70 mm., 89 mm., 127 mm. en 250 mm.

Naast de collectie's van Luxaflex, Zonnelux, Lifestyle, Lega hebben wij ook een lamel collectie in ons eigen Dicorlux label opgenomen. Deze lamellen zijn aantrekkelijk in prijs en worden ook in onze webwinkel aangeboden.

Lamellen kunnen ook een prima oplossing bieden voor uw schuine ramen. Hiervoor is een speciale trapeze rails verkrijgbaar.

Lamellen ook te bestellen in onze webwinkel

Net als al onze andere Zonwerings producten zijn onze lamel gordijnen "Custom-Made". Deze worden na bestelling op uw maat en naar uw wensen geproduceerd. Dit geldt ook voor de lamellen welke u via onze webwinkel koopt. Door goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij u dit product zeer voordelig aanbieden.

Bij de bestelling van gordijnen moet u er rekening mee houden dat de kant van de bediening niet gelijk hoeft te zijn aan de kant waar de lamellen naar toe schuiven voor de parkeer stand. U moet zelf aangeven wat de bedieningszijde moet zijn en daarnaast kunt u aangeven naar welke kant de lamellen moeten schuiven als u deze open doet. U heeft daarbij de keuze naar links, rechts, naar beide zijdes ( middensluiting) of van links en rechts naar het midden toe (centraalsluiting).

Ketting aan onderzijde alleen bij stoffen lamellen.
Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu