Horizontale Jaloezieën - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Horizontale Jaloezieën

Raamdecoratie

Horizontale Jaloezieën

Misschien wel de oudste en bekendste vorm van Zonwering. Voor het eerst op de markt gebracht door "Luxaflex" en wij kunnen wel zeggen dat dit deze firma erg bekend heeft gemaakt. Inmiddels zijn er vele aanbieders van dit product en zijn deze tegenwoordig verkrijgbaar in hout, aluminium, leer en kunststof. De lamelbreedte's varieëren van 16 mm, 25mm, 35mm, 50mm, 65mm tot 70 mm. Juist de laatse 2 in 65 en 70 mm zijn op dit moment razend populair. Gemaakt in combinatie met een ladderband geven deze producten een unieke look aan uw kamer. Dit is ook een prima alternatief als u een shutter te duur vindt.

Alle horizontale jaloezieën worden geheel op maat en wens gemaakt. Bij de aluminium jaloezieën zijn de lamellen van aluminium gemaakt en de bak en de onderlat van staal, echter zijn er ook een aantal kleuren als badkamerkwaliteit verkrijgbaar waarbij onderlat en bovenbak ook in aluminium worden uitgevoerd.

Speciaal voor op draai/kiep ramen kunt u een uitvoering met zijgeleiding bestellen. De jaloezie wordt dan op het raam gemonteerd en gaat geheel met alle raam bewegingen mee.

Al onze winkelprijzen zijn inclusief meten en plaatsen * (*vraag naar de voorwaarden) mocht u liever zelf meten en plaatsen dan ontvangt u een
korting van 15% op onze advies prijzen.


Shutterlook?  Neem een 70 mm jaloezie !

leeg

Bekend van "koffietijd"
Zoals reeds gezegd kunt u met de 70 mm jaloezie een geweldige mooie shutter look creëren. Niet alleen een mooi design maar ook zeer praktisch. Bij de openstand kunt u nog prima naar buiten kijken terwijl het naar binnen kijken al een stuk moeilijker wordt. Mocht de zon toch gaan schijnen dan kunt u er ook voor kiezen de jaloezie geheel te sluiten.
De 70 mm jaloezie wordt altijd uitgeveord met ladderband naast de vele lamelkleuren is er ook voldoende keus in de kleuren ladderband.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu