Insectenwering - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Insectenwering

Raamdecoratie

Insectenwering

Het probleem van vliegen, muggen, wespen en andere kleine insecten in ons huis kennen we allemaal. Het plaatsen van een goede hor kan u daarbij helpen dit probleem te lijf te gaan. Het assortiment horren dat wij u hiervoor kunnen aanbieden wordt speciaal voor u op maat gemaakt en naar wens voor u vakkundig gemonteerd. Naast de horren van ons eigen huismerk bieden wij u ook het assortiment van Unilux, Brasser, Luxaflex, Zonnelux, Velux en Lega.

Plissé hordeuren op maat gemaakt

De meest populaire hor van dit moment is de Plissé hordeur. Niet allen het gebruikersgemak maar zeker ook het design is hier debet aan. Deze hor wordt op maat gemaakt en is standaard verkrijgbaar in verschillende Ral kleuren maar het is ook mogelijk deze tegen een meerprijs in een door u gekozen ral kleur te laten moffelen. Het horrengaas is standaard zwart maar kan ook in grijs worden uitgevoerd.

Voor een naar binnen draaiend draai/kiep raam bieden wij twee oplossingen te weten een rol hor geplaatst aan de buitenzijde of de goedkopere oplossing een inzethor welke zonder boren of schroeven in de raamrand wordt geklemd.          


Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu