Karpetten - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Karpetten

Vloerbedekking

Karpetten

Nee, bij ons vindt u geen stapels met karpetten in de showroom. Ten eerste hebben wij hier geen ruimte voor en ten tweede denken wij dat er veel meer behoefte is voor een op maat gemaakt vloerkleed. Dat is dan ook precies wat wij voor u kunnen verzorgen. Alle karpetten worden speciaal op maat gemaakt . U kunt daarbij kiezen uit een tapijt uit de collectie zachte vloerbedekking of u stelt uw karpet zelf samen aan de hand van een groot aantal kleur stalen waarna deze speciaal voor u wordt gemaakt. Deze laatste karpetten worden voor een groot deel gemaakt van wol en zijn dan ook een flink stuk duurder dan de vloerkleden gemaakt uit een zachte vloerbedekking.
Het grootste voordeel van de karpetten op maat is dat u de maat geheel kunt afstemmen op de ruimte waar het karpet moet komen en ook grote maten zijn geen probleem.
Kiest u voor een karpet van een zachte vloerbedekking dan heeft u keuze uit meerdere afwerking en uitvoering mogelijkheden.

Kies de afwerking die bij u past

Volume karpet
Blind afgewerkt
Festoneren
Katoenen band
Lederen band

Zoekt u een exclusief karpet ?

Ook dan zijn wij graag uw leverancier ! Aan de hand van uw informatie en wensen verzorgen wij voor u stalen of nemen u mee naar een aantal gespecialiseerde fabriek showrooms.

                                                                               Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu