Lamellen decors - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Lamellen decors

Gordijnen

Lamellendecor

Het product waar gordijnen en zonwering volledig samen gaan ! U maakt gebruik van alle voordelen van lamellen en u heeft toch de sfeer van een geplooid gordijn. Een lamellendecor is dan ook niet meer of minder dan een PVC lamel van 89 mm welke wordt "bekleed" met een gordijnstof. Wij adviseren voor het beste resultaat hier een inbetween of vitrage  te gebruiken. Het eindresultaat is dat u bij openstand van de lamellen een geweldig mooi geplooid gordijn ziet hangen waar u , afhankelijk van de dikte, ook nog doorheen kunt kijken. Door de lamellen te sluiten krijgt u een volledige zonwering waarbij u absoluut niet meer naar binnen kunt kijken.

Let wel een absolute verduistering is met dit product niet mogelijk !

Bij dit product heeft u een zeer grote keuze uit onze collectie stoffen een voorwaarde is wel dat het een Kamerhoog stof moet zijn ! De kleur van de lamellen wordt aangepast aan de kleur van de stof de meest voorkomende standaard kleuren zijn wit, beige en grijs.
U moet er wel rekening mee houden dat net als bij een normaal lamellengordijn de rails volledig zichtbaar blijft. De rails is verkrijgbaar in wit en een aluminium kleur.
Het is ook mogelijk een lamelledecor te gebruiken voor raamdecoratie voor een schuin raam ook wel trapeze genoemd.


Gemakkelijk te wassen door confectie met klittenband.

Het principe van het lamellendecor zoals wij dat maken is erg simpel. Wij voorzien de lamellen aan de bovenzijde van stukjes haak klittenband (hard) en op de gordijnen stikken wij het lus klittenband (zacht). Door de stof met het klittenband om een bepaalde afstand op de lamel te plaatsen ontstaan het eindproduct.
Indien de door u uitgezochte stof goed wasbaar is dan kunt u deze gemakkelijk van de lamellen afnemen, wassen en weer terug plaatsen. Door gebruik van het zachte klittenband op de stof wordt deze niet beschadigd tijdens het wassen.
Wij adviseren u bij het uitzoeken van de stof goed te kijken naar de mogelijkheden m.b.t. het wassen het beste neemt u een product van 100% polyester.


De prijs van een lamellendecor wordt opgebouwd uit een PVC lamellengordijn van 89 mm en een inbetween/vitrage. De lamellen zelf hebben een vaste basisprijs maar de stofprijs is uiteraard afhankelijk van uw keuze. In onze winkel hebben wij al vitrage's en inbetweens vanaf € 14,95 per meter en voor € 24,95 per meter heeft u al een ruime keuze uit een aantal luxe kwaliteiten.
Dit artikel is ook compleet gemaakt te bestellen in onze webwinkel.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu