Losse vouwgordijnsystemen - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Losse vouwgordijnsystemen

Gordijnen

Losse Vouwgordijn systemen

Naast de op maat gemaakte vouwgordijnen kunt u bij ons ook terecht voor complete op maat gemaakte losse vouwgordijnsystemen. Ons standaard systeem is het orginele somfy box systeem wat in Nederland alom bekend is. Dit is een bijna gesloten rails profiel (cassette) waarin op een vierkante as de koordspoelen worden geschoven en waar naar keuze links of rechts een kettinghuis voor de aandrijving zorgt.
De ketting is naar keuze wit of in metaal en naast de standaard witte koordspoelen zijn deze er ook in verschillende kleuren. Gaat u voor extra luxe dan kunnen wij dit systeem ook van een motor voorzien welke op afstand bestuurbaar is.

Onze losse systemen zijn verkrijgbaar als alleen een rails met eventueel een onderlat maar ook als compleet systeem inclusief baleinen, ringetjes en klittenband. Bij de baleinen heeft u keuze in 4 mm, 6 mm en een ovaal platte balein inclusief bijhorend baleinenband.
Wilt u liever geen ringetjes aannaaien dan kunt u als extra de baleinclip bestellen in zowel 4 als 6 mm.  
                                                                                                                                         

Wilt u zelf aan de slag ? Bestel dan bij ons uw losse systemen !Top down buttom up systeem

Ook ons nieuwe TDBU systeem kan als een los vouwgordijnsysteem besteld worden, naar keuze met en zonder baleinen.

Bent u op zoek naar een ander vouwgordijnsysteem ? Neem dan even contact met ons op want wij hebben in ons assortiment nog een heleboel ander blind systemen eventueel ook voor extreme grote maten.

Let op al onze systemen worden door ons zelf op maat gezaagd en geassembleerd en dienen derhalve altijd vooraf besteld te zijn alvorens u die op kunt halen in onze winkel.Prijzen losse systemen:
Voor de prijzen van onze losse systemen kunt u terecht in onze webwinkel.  Door het invullen van uw maat en een aantal vragen te beantwoorden m.b.t. de door u gewenste opties krijgt u in een paar muis klikken uw prijs.


lege regel

Losse onderdelen en maakservice

Uiteraard verkopen wij alle onderdelen ook los. U kunt hiervoor terecht in onze winkel of webwinkel. Houdt u er wel rekening mee dat alle onderdelen, zoals rails/ baleinen/ onderlaten, welke op maat moeten worden gezaagd van te voren besteld moeten worden. Helaas is er niet altijd iemand in onze winkel aanwezig die onze zaagmachine mag bedienen.

Maakservice

Heeft u een leuke stof gevonden op de markt, ikea of mee terug genomen tijdens uw vakantie in Spanje en ziet u het niet zitten om deze zelf te maken ?  Geen probleem ! U kunt uw stof bij ons afgeven of opsturen en wij maken er geheel naar uw wensen en maten er een passend vouwgordijn van.

lege regel

Andere losse rail systemen

In onze winkel of webwinkel kunt u ook terecht voor losse gordijnrails, losse paneelgordijnrails en of onderdelen voor uw binnen zonwering.
Onze gordijnrails is verkrijgbaar tot een lengte van 7 meter en verschillende modellen kunnen wij geheel naadloos voor u buigen.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu