Mflor - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Mflor

Vloerbedekking > PVC Vloeren

Al jaren zijn wij in onze winkel te Zwijndrecht dealer voor Mflor (vroeger metrofloor). Deze collectie PVC vloeren is van absolute top kwaliteit en we zeggen dan ook vaak dat dit de Mercedes-Benz onder de PVC vloeren is.
Deze collectie is onderverdeeld in verschillende kwaliteiten welke zich onderscheiden in kleur, uitvoering en prijs. Als op bovenstaand logo klikt komnt u op de site van
MFLOR en kunt u de verschillende kwaliteiten bekijken.
Mflor heeft ook een collectie voegstrips ontwikkeld waarmee het mogelijk wordt van uw houten vloer b.v. een scheepsdek vloer te maken of uw plavuizen van een bijna echt lijkende cementvoeg te voorzien.

In de Mflor studio kunt u de collectie op een heel bijzondere manier bekijken, daar kiest u een bepaalde kwaliteit en door middel van foto's kunt u dan zien hoe deze kwaliteit eruit ziet in bepaalde kamer situaties. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de vloer op verschillende manieren gelegd te tonen eventueel met of zonder siervoegen. Om direct naar de studio te gaan kunt u op de foto hieronder klikken.




mFLORLOCK  de vinylstroken vloer met klikverbinding

Mflor heeft een speciale PVC strokenvloer ontwikkeld met een klikverbinding. Deze gepatenteerde unilin klikverbinding is al veel beproefd in vele laminaat kwaliteiten. Voor dit nieuwe product is een eigen website gebouwd waar u meer informatie kunt krijgen en de foto's van deze collectie kunt bekijken. Daar ook wij gaan voor dit nieuwe product hebben wij ons hiervoor ook als dealer aangemeldt.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu