Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gordijnen > Gordijnen

Bij ons heeft u wat te kiezen !

In onze showroom te Ridderkerk bieden wij u een zeer ruime sortering gordijnstoffen. Het maken van een keuze is dan vaak ook niet zo gemakkelijk maar onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen.
Wij hebben in onze winkel de collectie verdeeld over 4 productgroepen te weten:

  1. Vitrage's
  2. Inbetween stoffen
  3. Overgordijnstoffen 1.40 breed
  4. Overgordijnstoffen Kamerhoog

Onze stoffencollectie is niet alleen heel groot maar ook heel breed als het gaat over de verschillende prijsklassen en merken. Naast topmerken als Jab, Chivasso, Kvadrat bieden wij ook een grote collectie in de wat minder bekende maar zeer betaalbare merken.

Tevens hebben wij nog een ruime voorraad collectie van inbetweens, vitrages en overgordijnen in een zeer interessante prijsklasse.


Alle gordijnen dubbel geprijsd !


  1. De prijs voor de losse stof . Deze kunt u aanhouden als u zelf de gordijnen wilt maken of als u van deze stof b.v. een vouwgordijn wilt laten maken.
  2. De prijs inclusief onze standaardconfectie ( geplooid met een vlinderplooi)

Heeft u zelf al een stof........ook dan maken wij daar graag een gordijn, vouwgordijn of iets anders van !

Bereken in onze calculator uw prijs !

Komen wij u ook op uw werkplek tegen?

Niet alleen voor bij u thuis maar ook in de Horeca, gezondheidszorg en op kantoor hebben wij speciale collecties gordijnen en zonwering. Het meeste van deze stoffen zijn van Trevira CS gemaakt omdat deze voldoen aan de gestelde brand veiligheidseisen.

WEET WAT U KOOPT !

Als u gordijnen gaat kopen dan heeft u daar een bepaalde verwachting bij ! Wees er zeker van dat deze verwachtingen ook waar gemaakt kunnen worden. Niet alle gordijnen hebben dezelfde samenstelling en of manier van productie. Dit houdt in dat niet alle gordijnen in dezelfde mooie plooi hangen of dat vouwen, kreukels en kleine oneffenheden wel of niet gemakkelijk te zien zijn. U moet er bijvoorbeeld rekening meehouden dat gladde en vaak ook glimmende stoffen een minder mooi resultaat opleveren dan matte en stabiele stoffen.
het is mogelijk om van heel veel stoffen vouwgordijnen te maken maar niet alle stoffen zullen zo mooi glad hangen als u verwacht, een vouwgordijn blijft tenslotte een vouwgordijn en deze zijn gemaakt van een gordijnstof. Dat is iets heel anders dan een rolgordijn. Daarbij zijn de stoffen veel harder en voorzien van een coating waardoor deze bijvoorbeeld aan de zijkanten gesneden kunnen worden. Hierdoor zien deze er veel gladder uit.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu