Plissé gordijnen - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Plissé gordijnen

Raamdecoratie

Plissé Gordijnen

In de naam van het product zit eigenlijk de grootste eigenschap van deze zonwering verscholen een plissé gordijn is namelijk gemaakt van een sterk gepliseerde stof.  De vorm is te vergelijken met het muizentrapje wat we vroeger van papier allemaal wel gevouwen hebben. Niet alleen een ruime keuze in kleur maar het product is ook verkrijgbaar in verschillende stof dikte welke bepalen in hoeverre u er wel of niet doorheen kunt kijken. Tevens is er een versie verkrijgbaar met een coating welke de zon en warmte nog beter buiten houden.
De mogelijkheden van plissé gordijnen zijn ongekend er is geen enkel ander zonwerings product wat in zoveel verschillende vormen gemaakt kan worden. Rechte ramen, schuine ramen, ronde ramen, dakramen, serre's u zegt het maar want een plissé is bijna altijd mogelijk. Tevens is een plissé ook uit te voeren in de zeer populaire
Top Down Buttom Up uitvoering waarbij u de plissé bijvoorbeeld halverwege het raam kunt hangen en alleen het raam op ooghoogte kunt bedekken. Indien u kiest voor een 2 in 1 uitvoering kunt u overdag gebruik maken van een lichtdoorlatende plissé en 's avonds een afsluitende uitvoering naar voren schuiven.
Met een plissé gordijn kan echter nooit een volledige verduistering worden bereikt in verband met de gaatjes in de stof waar de bedienings draadjes door heen lopen. Wilt u toch verduisteren met een gepliseerd product kiest u dan voor een Duette of een duo plissé.

Wat is het verschil tussen een Duette en een Plissé ?

Een vraag die ons veel wordt gesteld. Als u beide voor het raam ziet hangen dan zult u niet zo snel het verschil zien maar toch zijn er een aantal zeer belangrijke verschillen te ontdekken.
Direct op het oog kunt u zien dat een plissé gaatjes heeft waar de bedieningskoordjes door heen gaan bij een Duette zijn er geen gaatjes dus ook geen koordjes zichtbaar. Een duette heeft niet voor niets deze naam want het product is gemaakt van 2 lagen stof met een soort honingraat ertussen. Deze tussenlaag maakt het niet alleen mogelijk de koordjes van de bediening weg te werken maar zorgen ook voor extra isolatie.
Vaak is de binnenzijde ook nog voorzien van een zilveren laag waardoor nog een hogere isolatie en of een verduisterings effect kan worden bereikt.

Speciale vormen en uitvoeringen voor u op maat gemaakt !

Top Down Buttom Up
Serre uitvoering
Schuine ramen
Ronde ramen
2 in 1 in dakraam uitvoering
Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu