Shutters - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Shutters

Raamdecoratie

Shutters

Uiteraard willen ook wij niet uitblijven met een collectie shutters. Met deze collectie hebben wij met recht zwaar geschut in huis gehaald want wij bieden alleen shutters van hoogwardige kwaliteit. Deze worden custom made gemaakt wat wil zeggen geheel op maat, aan de hand van uw wensen.
Voor onze shutter collectie werken wij samen met
PALMSHUTTERS.  Het meten en monteren van shutters vergt veel aandacht en door de samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf kunnen wij u meer kwaliteit en service aanbieden.

Op de producten van Palmshutters wordt 3 jaar garantie gegeven op fabricagefouten. De levertijd van de shutters bedraagt 8 tot 12 weken. De verklaring hiervoor is dat de shutters onder zeer zware kwaliteitscontroles worden gemaakt in China. Na fabricage moeten deze nog een lange weg maken voor deze bij u thuis hangen.


Uw shutter HOUT of MDF ?

U heeft bij ons de keuze uit 2 soorten shutters te weten Normandy shutters ( hout) en Woodlore shutters (mdf)

Normandy shutters worden vervaardigd van Phoenix hout deze houtsoort staat bekend vanwege zijn gewicht, omdat dit zo laag is hangt deze shutter mooier dan andere houtsoorten. Daarnaast ondergaat het hout een zeer gecontroleerd droog en productieproces waardoor een hoogwaardig eindproduct wordt verkregen. Alle verbindingen worden gemaakt met echte ouderwetse pengatverbinding.
De zijstijlen worden opgebouwd uit meerdere lagen hardhout wat zorgt voor een zeer stabiel paneel. De lamellen in de panelen worden kwartiergezaagd hierdoor ontstaat veel afval maar ontstaan lamellen zonder problemen van verdraaien of vervorming. Helaas is de maximale lamelbreedte hierdoor maar 90 cm.

                


Onze houten shutters zijn er in vele kleuren en uitvoeringen en kunnen tegem meerprijs ook in een gewenste ral kleur worden uitgeleverd. Meer informatie vindt u terug op de site van Palmshutters of verkrijgt u bij ons in de winkel.

Woodlore shutters zijn gemaakt van wat wij MDF noemen ( samengesteld uit composiet hout en een polipropyleen coating). Uiteraard een stuk goedkoper en er is ook veel minder keus in kleur en afwerk mogelijkheden. Echter ook deze shutter is een hoogwaardig kwaliteitsproduct wat custum made wordt vervaardigd. Als u toevallig op zoek bent naar een van de geboden kleuren en ook de uitvoering en lamelbreedte u aanstaat absoluut een geweldig product.

Speciale uitvoeringen
Zoals u ziet links op de foto's kunnen er ook shutters gemaakt worden voor specialeramen en dakramen.

Waarschuwing !
Helaas worden er in Nederland ook shutters aangeboden welke zijn gemaakt van lindehout of andere goedkope houtsoorten. Deze shutters zien er bij uw aankoop vaak prima uit en u kunt er zeker geluk mee hebben. Echter kunnen deze shutters in verloop van korte tijd gaan werken en vervormen. Dit houdt vaak in dat ze krom trekken of niet meer helemaal haaks zijn. Het sluiten gaat dan minder goed en het product ziet er dan ook niet meer zo mooi uit.
Onze shutters zijn niet goedkoop maar daarin tegen koopt u wel een kwalitatief hoogwaardig product met garantie. Wij begrijpen dat vaak uit kosten oogpunt wordt gekozen voor een shutter met een lage prijs maar houdt u rekening met de nadelen.

 


                                                                                                                                  

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu