Vinyl en marmoleum - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vinyl en marmoleum

Vloerbedekking

Vinyl / Marmoleum

Hebben in het verleden misschien een negatief imago opgelopen maar zijn heden weer helemaal in. Het vinyl met een groot aantal geweldige prints en marmoleum natuurlijk met zijn grootste positieve eigenschap dat het product gemaakt wordt van natuurlijke grondstoffen.
Voor beide producten geldt dat een gladde ondervloer een must is en hoewel beide gerekend worden tot "de harde vloerbedekkingen" moet men zich wel afvragen of deze bodembedekkers wel zo hard zijn. Zeker bij vinyl moet u er rekening mee houden dat deze niet zo heel erg hard is en dat u daar niet ongestraft zomaar met zware meubels e.d. op moet gaan schuiven.

Daar vinyl en marmoleum eigenlijk 2 zeer verschillende producten zijn zullen wij onderstaand de producten apart voor u beschrijven.Vinyl

Bij vele van u misschien beter bekend onder de ouderwetse naam
"zeil". Dit product wordt voornamelijk gemaakt op 400 cm. breed maar is incidenteel bij een aantal merken ook te verkrijgen op 200, 300 en 500 cm. breed. De kwaliteit van vinyl is niet zomaar af te zien aan de verschillende dikte's waarin dit product te verkrijgen is maar heeft meer te maken met de uiteindelijke slijtlaag welke op de top is aangebracht.
Vinyl is zeker niet "oud bollig" meer sterker nog het is tegenwoordig verkrijgbaar in een groot aantal
geweldige prints waarbij er aan verschillende houtprints zelfs een embossing is meegegeven waarbij een echte houtlook wordt afgegeven.
Vinyl moet worden gelegd op een redelijk gladde vloer om een goed eindreultaat te verkrijgen in kleine ruimtes wordt dit product los gelegd maar bij grotere ruimte's wordt aangeraden deze te verlijmen of fixeren.

Vinyl kan zeker goed als alternatief voor laminaat worden gebruikt zoals in onze showroom te zien is. Zeker met een lage m2 prijs en de prima eigenschappen voor onderhoud en gebruik in vochtige ruimtes zeker het overwegen waard.

leeg

Marmoleum
Een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloerbedekking is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, als tegels en als marmoleum click; panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Marmoleum is een vloer die zich overal thuis voelt.
Marmoleum kunt u niet zomaar op uw vloer leggen en in de meeste gevallen is het noodzakelijk dat uw vloer eerst geegaliseerd wordt. Voor het leggen van marmoleum is een vakman dan ook bijna ondenkbaar.
Voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden kunt u het beste naar onze winkel komen.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu