Tapijt (vloerbedekking) - Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Tapijt (vloerbedekking)

Vloerbedekking > Vloerbedekking

Vloerbedekking

Vloerbedekking is natuurlijk een verzamelwoord voor alles wat we op de vloer kunnen leggen. Bij deze productgroep bedoelen wij tapijt of ook wel zachte vloerbedekking genoemd. Helaas is dit prachtige product de laatse jaren een beetje verdrongen door alle harde vloerbedekkingen zoals, plavuizen, hout, laminaat en PVC. Uiteraard ook allemaal mooie producten mmar het comfort en sfeer van een mooi tapijt is niet te evenaren.
Toch is het begrijpelijk dat heel veel mensen het tapijt uit de woonkamer hebben verbannen omdat in verband met onderhoud, vlekken en soms ook prijs een harde vloer beter is. Gelukkig zien we nog genoeg tapijt op de trap en in de slaapkamers.

In onze winkel hebben wij een behoorlijke tapijt collectie van grote en kleine merken. In verband met ruimte gebrek worden de tapijten bij ons op stalen gepresenteerd. Regelmatig hebben wij ook een aantal aanbiedingen of coupons op voorraad. Van de meeste tapijten kunnen wij voor u ook een zicht staal bestellen zodat u een wat groter stuk bij u thuis in de juiste kleur kunt bekijken. U heeft ze vast weleens gezien al die tekens op u tapijt stalen wilt u weten wat ze betekenen ? Klik hier dan op
PITSYMBOLEN en wij geven u de uitleg.


Ondertapijt voor een langer tapijt leven !

Wilt u lang genieten van uw nieuwe vloerbedekking ? .............. en gaat u voor maximaal comfort !  Zorg dan voor een goed ondertapijt !
Helaas voor ons als Woninginrichter is het er min of meer ingeslopen dat uw nieuwe vloerbedekking gratis gelegd wordt. Maar het op de juiste manier verleggen van vloerbedekking is echt werk voor de vakman. Wij hebben hiervoor dan ook speciale stoffeerders in dienst. Deze worden regelmatig bijgeschoold en weten wat zij moeten doen. U zult begrijpen dat wij onze stoffeerders gewoon moeten betalen en ook de tijd moeten geven hun werk op de jusite manier te kunnen uitvoeren.
Het legloon mag dan min of meer in de prijs zijn inbegrepen maar uw ondertapijt, lijm, strippen en andere bijkomende materialen moeten wij aan u door berekenen.
Natuurlijk kunnen wij u een goedkoop vilt ondertapijt kado geven maar daar doen wij u en ook ons zelf op de lange termijn geen plezier mee ! Vilt ondertapijt wordt namelijk heel snel dun op de plaatsen waar veel gelopen wordt. Vilt heeft nagenoeg geen veerkracht en op die plaatsen zult u een zogenoemde "loop" in het tapijt gaan zien. Uiteindelijk zal het tapijt op die plaatsen het eerst slijten en kapot gaan.
Om dit te voorkomen adviseren wij u een goed ondertapijt bij uw nieuwe vloerbedekking aan te schaffen, bijvoorbeeld een rubber ondertapijt met behoud van veerkracht. Uiteraard verhoogt dit de uiteindelijke uitgave maar u verwent u zelf niet alleen met extra comfort maar ook van een langere levensduur van uw tapijt. In onze winkel willen wij u graag hierover verder informeren.

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu