Dicorations by Rembrandt

Boelewerf 1J - 2987 VD Ridderkerk - 0180415050
* Gordijnen
* Meubel stoffering
* Binnen- en buitenzonwering
* Vloerbedekking / PVC vloeren
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Gordijnen > Vouwgordijnen

Top Down Buttom Up

Of gewoon in het Nederlands Bovenkant omlaag Onderkant omhoog. Als u uw vouwgordijn op deze wijze laat maken dan heeft u de mogelijkheid om het vouwgordijnpakket b.v. in het midden van het raam te hangen. Aan de bovenkant blijft er open ruimte om eventueel licht en of uitzicht vrij te laten.
Het Top Down Buttom Up (TDBU) systeem is een compleet koord systeem en wijkt dus af van ons standaard vouwgordijnsysteem.
Bij een TDBU krijgt u zowel links als rechts een bedieningskoord. Met de bediening aan de rechterzijde kunt u het vouwgordijn op de normale manier bedienen. In dat geval gaat de onderkant van het vouwgordijn omlaag en ook weer omhoog. Met het bedieningskoord van de linkerzijde kunt u de bovenkant (het profiel waar het vouwgordijn op bevestigd zit) omlaag laten zakken en ook weer omhoog trekken.
Let wel zodra u de bovenkant omlaag laat zakken worden de koordjes waar het profiel aan hangt zichtbaar. Deze blijven zichtbaar zolang u het vouwgordijn in zijn geheel halverwege het raam laat hangen.

                                               

Dicorations uw ambachtelijke woninginrichter voor betaalbare kwaliteit !
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu